فروش قهوه در شیراز

فروش قهوه در شیراز

اولین وارد کننده قهوه در ایران

فروش قهوه در شیراز

اولین وارد کننده قهوه در ایران

فروش قهوه در شیراز

اولین واردکننده قهوه در ایران ،تولید و فرآورده قهوه

طبقه بندی موضوعی
بایگانی
آخرین مطالب
coffe shiraz

۳ مطلب در بهمن ۱۳۹۸ ثبت شده است

۱۳
بهمن

فرآوری قهوه (processing)

پس از چیدن،میوه قهوه سبز تبدیل گردد.این تغییر وضعیت را در صنعت قهوه،فرآوری قهوه می نامیم.فرآوری قهوه یا پروسس قهوه به سه روش کل انجام

می شود:

 

الف)فراوری طبیعی(natural process)یا فرآوری خشک(dry process)یا فر آوری خشک طبیعی(dry natural)

 

ب)فرآوری شسته یا خیس(wet or washed)

 

ج)فرآوری عسلی(honey process)

 

 

 

 

 

 

 

هر کدام از این روش ها تآثیر خاصی بر طعم دادرد.همچنین انجام هر کدام از این روش ها در کشور ها و مناطق مختلف ممکن است با تفاوت هایی 

همراه باشد.در ادامه خلاصه ای از این روش ها توضیح داده شده است.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • فروش قهوه شیراز
۱۳
بهمن

چیدن عمومی (strip picking)

در این روش تمام دانه ها بصورتی کلی و بدون انتخاب خاصی برداشت می شود.در این روش زمان و هزینه کمتری مصرف شده و بیشتر برای تولیدات 

در مقیاس صنعتی استفاده می شود.

 

چیدن انتخابی (selective picking)

 

در این روش،چیدن برای دانه هایی که بصورت کامل رسیده اند انجام می شود.این روش هزینه و زمان بیشتری نسبت به چیدن عمومی دارد ولی کیفیت قهوه تولید شده در این روش بسیار بالاتر از روش عمومی می باشد.

 

نکته جالب در روش برداشت این است که روش چیدن انتخابی تنها برای دانه های عربیکا انجام می شود.چرا که عطر و طعم فوق العاده دانه های 

عربیکا و نیز محبوبیت و مقبولیت این دانه،هزینه تولید این روش را کاملا توجیح می کند.

  • فروش قهوه شیراز
۱۳
بهمن

حتما بارها از خودتون پرسیدین که قهوه ای که توی کافه ها یا توی منزل یا هر جای دیگه ای تهیه میکنیم و می نوشیم چطوری تهیه شده؟دانه قهوه

چه مراحلی رو طی کرده تا از مزرعه به فنجان شما برسه؟روش تولید قهوه ساده است یا پیچیده ؟چقدر دقت لازم داره و سوالات دیگه.در اینجا سعی

می کنیم به زبان ساده مراحل تهیه قهوه از مزرعه تا فنجان رو توضیح بدیم.

 خصوصیات ومشخصاتی داره.مراحلی 

فرایند تولید قهوه یکی از پیچیده ترین و سخت ترین روش های تولید می باشد.قهوه از زمان برداشت تا زمانی که در فنجان وبصورت دم شده آماده 

می گردد.مراحل بسیاری را طی می کند .مراحل اصلی مانند چیدن،خشک کردن،مرتب کردن،برشته کاری و مراحل دیگه که باعث میشه دانه چیده

شده و به نوشیدنی تبدیل بشه.توی مطلب قبلی توضیح دادیم که فرق دانه های قهوه چیست؟هر دانه عربیکا یا روبوستاچه خصوصیات و مشخصاتی

داره.مراحلی که در این مطلب توضیح داده می شود برای دانه های عربیکا و روبوستا قابل استفاده می باشد.مراحل کلی تولید مطابق زیر می باشد:

 

 

برداشت دانه های قهوه(harvesting)

 

درخت قهوه پس از سه تا چهار سال آماده اولین برداشت می شود.وقتی میوه های قهوه به شکل گیلاس (cherry bean)و به رنگ قرمز در آمدند،

عملیات چیدن از درخت آغاز می شود بصورت عام برداشت قهوه بصورت دستی و در برخی موارد بصورت ماشینی نیز انجام می شود.در روش چیدن

دستی،بسته به کیفیت و نوع دانه،برداشت به دو روش انجام می شود.

 

 

  • فروش قهوه شیراز